Thursday, December 9, 2010

Cuti sakan..

Salam semua..(",)

Adoyaii..lamanye sy tak hapdet...ni baru sy berpeluang nak menjenguk belog sy ni..
Dah berhabuk dah ni..fuhh..fuhh...hehe..

Sy baru sampai di Kota Bharu petang td.. ms kat rumah MIL x berpeluang nak pegang laptop pun..sibuk2..(sibuk makan n tido2...al maklumla dah lama x ble tido n rehat puas2..hehe..)

Ekceli balik kali ni betul2 rehat n makan je..x de kuar jenjalan sgt pun, cuaca pun x berapa mengizinkan.. Tapi sbb nak dicombine kan balik kg n bercuti, so smlm dah menggedik g sewa hotel..
Padahal rumah sekangkang penyu je dari hotel tu, agak2 klu jenguk dari balkoni nampak kot bumbung rumah..hehe..

Nanti la sy tepekkan piccas yg x seberapa tu..ni pun pinjam laptop org..hehe..

Oh ya..contest sy tu lagi 2 hari nak tutup..nanti balik bangi sy update pasal contest ye..mekacih sume yg join..pada yg belum join , masih ada masa lagi..sila la ye..

Sampai jumpa lagi..(",)

8 comments:

  1. best tu blk kelate... jeles ambo..hehe..

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti sakan ya AYU....

    ReplyDelete
  3. alamak.lom join contesttt

    patutla lama tak nmpk..kan main coti sakan ehhe

    ReplyDelete
  4. wah bestnyer ayu cuti sakan lama lak tuh..
    apa2 pun take care yer

    ReplyDelete
  5. ooo... kelek kg ke.. patut le lama tak keudara ye..

    ReplyDelete
  6. As'salam..

    alhamdulillah akhirnya sahabat ku nie kembali bersiaran..windu bangat nie

    ReplyDelete
  7. best tu dapat makan makan...
    solok lada ma ayu besh!!!

    ReplyDelete
  8. selamat bersiaran kembali..tepek jgn tok tepek deh..hehe

    ReplyDelete