Wednesday, December 22, 2010

Contest "Saat yang Bahagia" ~TOP 5 Gambar Romantis

Assalamualaikum..;)
Yeah..drum roll plizzz.....;)
Ini la dia TOP 5 bagi kategori SAAT YANG BAHAGIA - Paling Romantis..



1) AKMA


2) FIEZA
.
.
.
3) CUTE MUM



4) MISZ BEAUTY



5) PN.STOBERI

*
*
Next n3 - TOP 5 Gambar Sempoi / Lucu

14 comments:

  1. alhamdulillah tersenarai..
    semuanya romantik..

    ReplyDelete
  2. pergh mmg romatis...

    tahniah semuer yer :)

    ReplyDelete
  3. heheheh sy punya tersenarai...hotcha.......

    ReplyDelete
  4. nak vote ke? af undi no 4 romantik bangat :D

    ReplyDelete
  5. cung2 belaka

    *eheeh iye den sedor diri..tak dan nak join contest ayu..terlupa sokmo..ampunkan kami penunggu gua*

    ReplyDelete
  6. memula tgk, Akma ada, Cute Mum pun ada, skali eh.. la...ada jugak ter list. tenkiu puan penganjur kerana sudi meng shortlist gmbau saya sbg gmbau romantis. Aww...tetiba terharu rasa.

    Pada yg lelain pun tahniah kerana dis.listed. tehehehe :))

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ;) tahniah ye pd yg tersenarai..yg x tersenarai sy mtk maaf, jgn marah sy ye..hehe

    ReplyDelete
  8. Cute mum,fieza n pn.stoberi~tahniah n gud luck k ;)

    eB~mmg romantik habis kan..teringat masa dulu2..hehe..

    Amy~tq dear ;)

    Diera~vote la,hantar ke 999..haha..

    ROSE~itula..kempunan nak tgk gambar kawin awak..hehe..x pe..its ok ;)

    HEZRINA~tq (",)

    ReplyDelete
  9. tgk gmbr kawin org lain..rs cam nak buat photoshot kawin balik jer..huhu best nyer kalau dpt buat camtu..dulu ekonomi meleset..xdapek ler ..nyway..TAHNIAH buat semua

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah tak sangka tersenarai kat sini.... congrats semua..;-)

    ReplyDelete
  11. nak tumpang iklan kat sini ye...

    ummi , bley je nak amik pict cenggitu balik... kami de photo pakej yg best tuk buat post wedding... harga berpatutan dan mampu... dtg la lawat blog beauty... ;-)

    ReplyDelete
  12. Beauty~congrats n gud luck ok.. haha,sempat iklan kat sini ek..5% tau..haha.. beauty photoshoot utk baby ada x?

    UmmiAmna~boleh je nak buat photoshoot lg sekali..pengantin lama..bawak anak2 sekali,meriah..hehe..

    ReplyDelete