Monday, December 13, 2010

Back to normal..

Salam semua..;)

I'm back..huhu..
Bestnye cuti lelama..ha,kan dah blur nak masuk keje balik...tgk fail n memo cam bersusun menunggu sy ni...adoyaii..

Oh ya..pagi ni x ble sembang lelama.. baaanyaakk benda nak kena setelkan... sy cuma nak bgtau contest "SAAT YANG BAHAGIA by My Precious" yang sy anjurkan dah pun menutup tirainye...

Tapi kengkawan bagi masa kat sy sampai akhir bulan ni utk sy umumkan pemenangnye ye.. banyak nak kena update pasal contest ni.. Mana2 penyertaan masa sy tgh bercuti ari 2 pun sy belum sempat copy lagi...

Kita jumpa edisi petang ye klu ada rezeki...Daa~

6 comments:

  1. mesti bz giler...pelan2 buat ehh...

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja semula:=) tu la kan kalo cuti lama-lama,malas nk buat keje dah..mcm best duk umah ajer,jd suri rumah..ehee

    ReplyDelete
  3. As'salam..

    welcome back happy blogging ye..

    ReplyDelete