Tuesday, December 21, 2010

Akhirnya dapat jugak..

Assalamualaikum ;)

Adoihh..jenuh sy ulang alik stokis tupperware..bukan setakat stokis kajang, seri kembangan, kota bharu, kuala terengganu..sume sy pegi semata-mata nak dapatkan benda ni.....


*
*
*



Oh ya..sy ni mmg tupperware mania... Memang mudah tergoda dgn tupperware design yang cantik & striking kaler... Setiap bulan mesti tambah stok tupperware baru, sampai dah x tau nak letak kat mana..

*

tapi, nak dapat yg seketul ni punye la susah.. laris betul...
*
Ni pun makcik sy yg kat kelantan tolong simpan kan satu utk sy..klu x melepas lagi..
Err...ekceli tupperware tu utk sy.. bukan utk husna..bole x?seswai??haha..
*
Diera(hadiahhidupku)~ye,ye..gelakkan sy semula sbg balasan ari 2 sy gelakkan awak pasal hp hello kitty tu..hahaha..
*
*
~X sabar nak pakai bawak bekal g ofis...hehe (ada org gelakkan x klu sy bawak..huhu)~

8 comments:

  1. As'salam...

    nak jugak boleh tak??he3...

    p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

    ReplyDelete
  2. nak gak.....bekas air tu memang kiut bangat....kalu marah2 bleh tgk bekas air tu heheheeh.........

    ReplyDelete
  3. wah mmg comey..kaler dia menariks..

    ReplyDelete
  4. oo ayu minat tupperware eh..mmg la design dia cantik2 kan..tp harga pun boleh tahankan?stakat ni baru ada 2,3 ketul brand ni kat umah..nnti duk umah sendiru br nak beli jenama tupperware nih..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..

    AMY~dah buat,tq jemput ;)

    MummyEcha~ nak ke?tawaran ni sampai 31 dis, tp nak dapat nye punyela susah,asyik abis stok je..hehe

    K.Rozi~comey kan,kale yg riang ria..hehe

    Shikinn~minat sgt,sanggup potong bajet bnda lain semata2 nak kumpul tupperware..huhu..

    ReplyDelete
  6. ahahhaha memang nak gelak la ni.. heheheh tapi awak dah dapat.. sy still lum dapat lagi.. en suami lum bagi green light.. hahhaha..
    eh sama la kita gila tupperware.. tapi sejak duk numpang umah mil ni tak membeli pun sebab nanti tak tahu nak simpan mana.. hehehhe esok dah pindah.. siap.. bole la kita wat party tupperware sesama yek..

    ReplyDelete
  7. weh ayu comel je aku namapak.
    nak beli jugak lah.
    memang 1 package eh bag tu.
    bape RM?

    ReplyDelete
  8. D~haha..kesimpulannye kita mak budak yg childish kan..seb baik ada anak ppuan, leh wat alasan anak nak..huhu..

    PZI~ko nak ke?ko pegi kat stokis tupperware, rm 58 klu x silap aku 1 set tu..tp aku x jamin ada sbb susah sgt nak dapat..campaign ni pun sampai akhir bulan ni jek..
    tp klu ko seriyes nak aku try tanya makcik aku kot dia ada stok lebih..

    ReplyDelete