Wednesday, November 3, 2010

Soalan power..haha

Saya ini pagi2 je mula la asyik bersin sana..bersin sini... Pagi2 je selsema... sok sek sok sek... suara pun dah mcm org demam... Dah dekat 2 bulan sy kena cam ni.. org kata resdung.. betul ke ek...
Pagi ni ada customer call (regular customer)

Blablabla....
C : ko ni asal aku call je suara cam org demam..
Saya : bukan demam la, selsema je..
C : apsal asik x sihat jek, ko mengandung ek??
Saya : (dgn nada melenting) Mana ada..sy sihat la..suara je cam x sihat... Pandai2 je cakap org mengandung...blablabla...(membebel dgn pjg lebar)
C : Aik, melenting nampak...org tanya je.....
Saya : (Terkebil2) Dlm hati~a ah, dia tanya je, yg aku over reaction sgt knp...?Haha..
Kesimpulannya, soalan itu adalah sgt sensitif...hahaha :-D

**saja nk share pic mak buyong 2 tahun nan lalu...kikiki ;)

6 comments:

  1. if ngandung..ape salahnye..:-)

    oh ya, suami sy pon cam u..selsema...lama gak..then g pakar..ENT (ear, nose & Throats) depa detect ada sinus..mukus lendir dalam muka..idung..
    better check
    bahaya if dibiarkan..

    ReplyDelete
  2. pn rose~klu ble x nak lg..tp klu ada terima je dgn hepinye..hehe..

    yeke..ala,takutla plak..igt biasa2 je..huhu..
    thanx 4 d info..insyaAllah sy g cek..;)

    ReplyDelete
  3. weh ayu...ayu nyer masa peknen...x mo lg ke..

    ReplyDelete
  4. pn azfa ~ ahaks..ku mau peknen lg tp bukan skrg..huhu.. tp klu ada skrg, x kisah..hepi jer..hehe..

    ReplyDelete
  5. husband akak pun selalu bersin pagi2.. so.. baru2 ni kitaorang try rawatan resdung kat permata hijrah.. kat seksyen 8 bangi..

    ReplyDelete
  6. kak min~yke..dah dekat ngan umah sy 2..nak try la..sy penah jugak tgk kat tv..berkesan ek?

    ReplyDelete