Monday, November 22, 2010

Si Cengengg..

Ni dia muka2 si cengeng... Pantang jumpa orang, mesti nangis n melekat je ngan umi ngan abah..
Pastu bila time-time org dah nak balik baru start nak main... ngada2 betul.
with Tok Pa (pakcik sy) ~ tgk 2 ~ nak pegang sikit pun x boleh..
strictly cuma umi n abah je bole pegang dia...
**gambar 2 minggu lepas kat Melaka , thanks 2 my cousin ~adik a.k.a Mak Cu Husna~ for the piccass.. ;)

9 comments:

  1. salam :
    bdk2 mmg camni kan..aiman pun kadang2 tak nak orang..

    ReplyDelete
  2. gegirl..mmgla camtu..manja2 nga ibu..ye dak? ehhe

    ReplyDelete
  3. noor & rose ~~ hehe..itula dia..icebreaking sgtla lambat..tapi bila dia dah biasa 2,siapla..hehe

    ReplyDelete
  4. br perasan awak pun entry cengeng.. owh husna jom nangis ngan antie...

    ReplyDelete
  5. amboi manja sguh dia noo...biasa la tu Irfan kiter walo boy dh 6 tahun tp msh bermanjaan tu...

    ReplyDelete
  6. hahaha...yg plng x tahan tu bila ummi ckp husna ngada2.. =) ala ummi, time ni la pn nk manja2 & ngada2..layankan je..hehe :D

    ReplyDelete
  7. D~a'ah,sy br je publish n3 cengeng ni,tgk2 awk punye n3 pun gmba si mia nangis jugak..hehe..

    Fieza~manjaa sgt..hehe..irfan 2 nak kena ada adik baru x bermanjaan kot...ngeee ;D

    Ain~mmg ngengada dia ain, kadang kat umah saja nangis tanpa sebab..geram akak..huhu..

    ReplyDelete
  8. hahaha....tu tanda2 nakkan perhatian tu..bijak sngguh princess husna mncuri phatian ummi dia.. :-)

    ReplyDelete
  9. hikhik..mek da buat entri utk ayu arini..ngeh3333

    ReplyDelete