Tuesday, November 30, 2010

Nak tanya ~ cloth diapers

Salam semua..(",)

Sy ni baru nak berjinak2 guna Cloth Diapers...

Tapi sy tak tau..:
1) Kat mana nak cari..

2) Brand apa yg elok..

3) Harga standard nye brp..

4) Ada sesiapa tau tak kat kedai kat area Bangi @ Kajang @ Seri Kembangan @ Putrajaya yg jual CD...

Mintak jasa baik kawan2..share kan info ngan sy....terima kasih ye..(",)

6 comments:

  1. klik di sini...
    http://www.tomeykids.com/2010/11/cloth-diapers-package-of-5-version-2.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...

    mama pengguna CD ni, tp x la tegar sangat..hihi..dalam proses mengumpul..jemput ke entry mama ni ye, moga membantu..kalau ada info lg yg diperlukan, bleh tanya je k :)

    http://familymoza.blogspot.com/2010/11/testimonial-cd.html

    ReplyDelete
  3. akak ade gak guna 2 keping..beli via fesbuk je
    ada byk jualan on9..awak bole try..

    okeh bg yg rajin..akak pemalas...hehee

    ReplyDelete
  4. salam ayu
    xpenah try xtau hihihi

    ReplyDelete
  5. sy ade 12kpg cd utk idul..awl2 dulu pakai sekarang dah jarang2..sbb sy malas nak bsh kot..hehe..

    cube g sini

    http://miela77shoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. SALAM SEMUA (",)

    Mrs Zura , Mama Zara n Azni ~ time kasih bebanyak ye bg link kat sy..jenuh juga sy google n cari blog2 yg berkenan di hati..tp bukak2 yg ntah hapa2..link yg mama2 sume bg sgt mbantu sy..mekacih bebanyak..;)

    kak rozi~hehe..sy pun nak test kerajinan sy guna ni..ntah2 excited seminggu dua je..haha..

    noor~jom cuba ;)

    ReplyDelete