Sunday, December 12, 2010

My First GiveAwayy ~ SAAT YANG BAHAGIA ~

**STICKY ENTRY - scroll down utk latest n3-
Okeyy..inila dia.. GA yg saya menggedik sgt nak buat 2...haha...:)

Kita dah selalu join GA gambar anak2 je.. pe kata kali ni mama papa nye plak yg glamer skt.. Selongkar balik piccass lelama 2..(bg pengantin lama laa..hehe) Jom join GA ni..... (",)

Terms & condition..wahh..hehe ;)

~ Sume kawan2 yg ada blog boleh join..

~ Follower @ non-Follower boleh join (x nak follow pun xpe..hukhuk..)

~ Buat satu entry bertajuk "SAAT YANG BAHAGIA by My Precious"

~ Ada link back ke n3 ni

~Tepekkan banner di atas dlm n3 tu

~ UPLOADKAN 1 GAMBAR KAWIN

(1 penyertaan 1 gambar shj)

~ Share kan 1 cerita mengenai ;~

PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA

~ Please tag at least 1 org (lebih dialu-alukan) & inform yg mereka di tag

~ GA ni terbuka sehingga 12/12/2010

~Hadiahnye adalah untuk 3 kategori

1) Saat yg Bahagia.. PALING ROMANTIS (pic)

2) Saat yg Bahagia.. PALING SEMPOI/LUCU (pic)

3) PENGALAMAN PALING BEST & MENARIK (cerita)

~ Sila nyatakan

NAMA ANDA & PASANGAN

TARIKH KAWIN

Panggilan manja antara anda berdua (",)

(bagi yg belum kawin nak join, sila nyatakan hubungan anda dgn pasangan pengantin tu)

~ Tinggal link - x semestinye di n3 ni asalkan n3 yang later dr n3 ni

~ Sy minta izin utk copy pic yg di upload di sini

Itu saja..klu ada pertanyaan boleh tanya.. Gud Luck ye..(",)

48 comments:

  1. haha..
    tak kawen lg dan xder pict ngan org yg kawen..
    komengga..
    wish all the best la untuk semua yg bakal masuk.. hihi

    ReplyDelete
  2. alamak..ni dah dikira as contest ni..bkn GA..wekekke
    insyaAllah nnti sy join..ngeee

    ReplyDelete
  3. salam..

    amy join dah nie link amy

    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  4. mumun~ tq follow ye..salam kenal ;)

    rose~silakan join ye..sy suka tgk wedding piccas kawan2..;)

    amy~ tqvm 4 ur support
    Gud luck ye ;)

    ReplyDelete
  5. D~ sila2..selongkar kembali piccas zaman muda mudi itu...hehe ;)

    ReplyDelete
  6. sy sudah join n follow tuan tanah...
    sudi2kan tgk gmbr yg sy selongkar

    http://shahzurahabib.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  7. mahu join jugak ok! hiks!
    nanti visit tau link ni.

    http://akma81.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    mekacih bebanyak.

    ReplyDelete
  8. mrs zura & pn akma ~ thanx a lot tau..minta izin copy pic yer.. good luck ;)

    ReplyDelete
  9. bes nih..nak join gak lah..dah la due date tu sari sebelum our 2nd anniversary :))
    bes bes..

    ReplyDelete
  10. puanstoberi~sila2..mengimbau kenangan sebelum anniversary..hehe ;)

    ReplyDelete
  11. nak kena selongkar album kawen nie...

    ReplyDelete
  12. alamak.. selongkar malam ini di rumah. di opis tarak gamba kawen..ehehhe

    ReplyDelete
  13. hye!! sy join ea.. lama dah kepam entry ni, tak sempat2 nk publish..

    silalah terjah ea.. :)

    http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  14. okey.. sy dah repair (:

    hehehe.. malu smpai skrg taw!! kikiki

    silalah jenguk..

    ReplyDelete
  15. hai... join jugak :D

    http://methegirlwithmyb.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  16. Cik Dya pun dah join ...

    http://iamdya.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  17. Ditag oleh ajee...dah follow dan buat entry pasal contest ni...

    http://kisahseorangogy.blogspot.com/2010/11/my-first-giveawayy-saat-yang-bahagia.html

    ReplyDelete
  18. salam... nak tny, bg yg blum kawin, nak masuk jugak, then letak gambar kawan2, then nak cerita pasal apa eh?

    thanx!

    ReplyDelete
  19. SALAM SEMUAAA!! (",)

    Kpd sume yg dah join 2 sy dah terjah n copy pic comeii anda 2..

    Kpd yg belum join..jemput2 la ye...;)

    to KEHELAN ~ yg lom kawin n letak gmbar kawan2, x payah sertakan cerita pun xpe..upload pic je ;)

    ReplyDelete
  20. http://luveofsecret.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    sy dah masuk dah hehehe.......jempt tgk nyer

    ReplyDelete
  21. salam

    dh join jugak...
    letak gambar adik

    http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  22. menarik pulak contest ni.. tapi kena cari dulu pic kawin dulu..

    bestnyer..

    ReplyDelete
  23. salam..

    Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    TQ

    ReplyDelete
  24. salam saya join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  25. blom kawin lagi. tk dapat nak join :(
    wiss you all the best. good luck :)

    ReplyDelete
  26. salam, kita dah join
    http://remizati.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    good luck yer pada semua contestant :)

    ReplyDelete
  27. slm... nak join gak yer... Tq

    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  28. beauty da join!!!! ;-)

    http://miszbeauty.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  29. beauty dah hapdet!! thanx remind...;-)

    ReplyDelete
  30. ape hadiahnya ni yang? (hehe,..masuk pun idak lagi, dah sebok hadiah..)..takpe2,..insha'Allah I memang nak join. nak kena korek balik gambar kahwin..hiee..

    ReplyDelete
  31. i follow n join
    http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  32. alamak yang tak kahwin nih.. tak boleh nak joinlah..hehe

    ReplyDelete
  33. SALAM SEMUA!!(",)

    YANG DAH JOIN SY DAH COPY PIC ANDA..TQ BANYAK2 YE SBB JOIN..GUD LUCK UTK SUME..;)

    NIA~hadiahnye rahsia......hehe..

    ZIKRI~haha..nak upload kan pic org lain pun ble jugak..:)

    ReplyDelete
  34. Salam tuan umah,
    akhirnya ter keluar gak entry contest ni dr pnstoberi. tehehehe..
    ssh ni pnstoberi nak join contest montest ni..tp yg ni pnstoberi soka nak join..
    so, sila cekidaouit okeh :))
    http://pnstoberi.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    oh..da folo jugak blog yu.. :))

    ReplyDelete
  35. dah join..

    http://mamaizzul.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    tq..

    ReplyDelete
  36. ayu.. sy still tak bole decide nak buh gamba mana.. hahahah ngengada

    ReplyDelete
  37. salam

    dah join jugak

    http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  38. Dear,..ni i punya entry

    http://unlistedone.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    Thanks ya!

    ReplyDelete
  39. dah join:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    tq

    ReplyDelete
  40. salam..dh join
    http://farzly.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html
    sila la terjah..

    ReplyDelete
  41. sayang,
    ai dah join ye.. heheheh
    http://hadiahhidupku.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  42. SALAM SEMUA..

    TERIMA KASIH SEMUA YANG JOIN CONTEST..
    SY TENGAH BERCUTI SEKARANG..NANTI SY UPDATE YE..
    (",)

    ReplyDelete
  43. salam ayu oyie yuna...

    deqlis join nie...sila check ya..kot2x ada tertinggal sila habaq naa..

    http://ellismelia.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete
  44. eh..contest ke ni? hehe...saya masih bujang yang ceria lagi...hehe

    ReplyDelete
  45. penyertaa dri saya ..harap diterima ye tuan tanah

    http://dvillahati.blogspot.com/2010/12/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

    ReplyDelete