Friday, November 26, 2010

Malam Jumaat mmg best..

Salam sume...
Haha..tajuk x ble blah...u olls jgn pikir bukan2 ek...kikiki ;)

Xdela,best sbb byk cite best kt tv...(oit ayu,mlm jumaat org buat amal ibadah la..baca yasin ke..ni tv pulak yg dipentingkan nye...~~ala,u olls pun ngaku je la x kan sepanjang malam kot, after 2 kita layan tv plak..hehe)

Smlm kunun2 nak boikot TARA, layan fav show terbaru Master Chef plak.. so, terlepasla beginning nye, bila iklan tukar TARA terus melekat sampai abis.. suke juga Party Girls 2 dah x de..
Geram nengok si Jess suka sgt buli si Lani.. suka suki je suruh org 2 buat challenge itu ini, dia x nak buat.. bila time baca klu dia plak lelebih... Tapi sy konfius la smlm, masa soalan "Which team u dislike the most?" Team Singapore jawab Ethan n Khairie ke? Bukan ke diorg rapat ke? Tapi x taula kot sy salah nampak..hehe...

Mlm Jumaat mmg best, tapi mesti tuka2 cenel sume nk tgk ~999-TARA-Master Chef~ klu sblum ni kat Fox ada Criminal Minds skrg Bones x layan sgt.. Pastu beranjak pulak cenel Bio tgk Intervention & Hoarders... Malam Jumaat mmg melekat depan tv..smlm incik Noorie ckp nk kuar beli makan at last smpai tertidur x kuar2 jugak..huhu..


Ahaks,gigih betul bercerita pasal tv.. apa la kan... Yela..yela.. kutuk la sy..hukhuk...

Jumpa next n3. Daa~

No comments:

Post a Comment