Tuesday, November 23, 2010

Kenapa dengan Alyah?

Salam tengahari (",)
Sejak sy baca buku ni.----->

Corak pemikiran sy mula berubah.. Mmg betul cabaran penulis ni pd mukaddimah dia ~selepas anda membaca buku ini, sy jamin cara anda melihat dunia x akan sama lagi spt sebelum nya~ (lebih kurang la ayat dia camtu)

Sy mula jadi skeptis & sy banyak buat research. Terms2 yg biasa terbit dlm ilmu konspirasi ni ~illuminati, freemasons, all seeing eye, etc etc etc.... Apa itu Illuminati?kwn2 yg belum tau boleh la mula buat sedikit research..bukan apa,sekadar membuka mata kita sikit tentang realiti yg sedang berlaku di sekeliling kita sejak dulu hingga sekarang... Benda yg kita rasa biasa @ kebetulan mungkin sebenarnya bukan kebetulan............

Antara ikon illuminati yg paling glamer of coz la si Gaga yg sgt buruk opps vogue tu.. Haha, mintak mahap la klu ada yg marah sy cakap dia buruk.. x buruk kan?comel kan?sbb 2 ada yang ikut..klu buruk xde yg ikut.. ye la,mana ada org nak ikut yg buruk mestila nak ikut yg comel2, baik2 je...hmm...



Rasanye sume tau kot, sebelum ni dah mmg kecoh 1 Malaysia pasal penampilan si Alyah 2 yg ala-ala Lady Gaga itu~pakaiannye, rambutnye, aksesori atas kepalanye, mekapnye, sarung tangannye etc etc... Tapi, since dia pun ada cakap ~sy bukan nak tiru lady gaga~ kita terima je la... KEBETULAN kotttt...haha..

Semalam, masa dia nyanyi (semi final ajl) bila tang lirik (lebih kurang) "engkaula dewa yg aku puja..." Dia tutup mata sebelah.. oh,sgt keGAGAan ye kamu..! Bagi yg dah tau mengenai ilmu konspirasi ni pasti tau apa maksud perbuatan tutup mata sebelah ni.. Sebelum ini kamu dah jadi Lady in Red masa AJL Final.. Pasni apa pulak? Kebetulan jugak la kot KANN?;)



Okla..kawan2..klu berminat nak tau lebih mendalam bolehla google.. Sy nak google "ALYAH" jap..hmm..

(**tetiba teringat ada satu band indon nyanyi lagi bercorak Islamik berlatarbelakangkan piramid.. kenapa?sbb piramid 2 ada kat mesir so islamik la? setahu sy piramid adalah lambang syaitan & dajjal..hmm...)

(**tetiba teringat juga dalam paper metro ahad lepas si Fida yg comel lote sgt manis bergaya muslimah itu rupanya dapat inspirasi jadi penyanyi lepas tgk klip Gaga..juga gaga adalah sumber inspirasi Fida.. alahai..)

2 comments:

  1. alahai tak tahu la dunia skrg ni..byk yg dh terpesong dn terpisah dr landasan..

    ReplyDelete
  2. nauzubillah...dr benda2 yang xbaik xelok di ikut2 kan ayu

    ReplyDelete