Thursday, November 11, 2010

GiveAwayyy...

Amaran : Ini adalah n3 gedixx..hehe ;)

Saya ni baru je lagi jadi blogger ni.. tgk org wat GA sana sini..teringin juga nak anjurkan GA sndiri....hehe..

Agak2 kalau sy wat GA ada x org nak join?hehehe ;)

12 comments:

  1. saya pun x pernah buat tp kwn saya ada buat contest.sambutan amat menggalakkan selain dpt ramai kawan...cubala mana tahu nanti sambutan di luar jangkaan...

    ReplyDelete
  2. blom cuba blm tau... aku pon tingin nk buat...

    ReplyDelete
  3. salam
    baru la sy leh mai blog awak ni..sbb dekat masa follow my blog, kat gambar tu sy klik takde link ke blog..thanx drop komen..if tak mmg takkan sampai la kat blog ni..hehhe td nak follow tibe2 tenet tk ok..nnt sy mai balik komen naa

    wat la GA..lagi senang tau sbb tak perlu pening2..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. echa~ itula,wat GA ni pun slh 1 cara kita nak promosikan blog jugak kan..;)

    ana~nanti join ye..;)

    azfa~itula,nak mcuba la ni..sume dah redi tinggal nak publish jek..hehe..

    ReplyDelete
  5. rose~ thanks ye..;) nape x bleh link agaknye ye..
    hehe, nnt kt wat GA join tau..;)

    ReplyDelete
  6. bagus buat ga ni..leh kenal ngan ramai orang lagi..trfik kita pun up..sy mengalaminya tau..buatla

    ReplyDelete
  7. pzi~ nnt aku anjurkan GA utk ko ye..;)

    ReplyDelete
  8. lynn~yke..nak try wat GA jugak la..hehe ;)

    ReplyDelete
  9. noor~ada ye..huhu.. nantikan GA dr sy ek..hehe

    ReplyDelete