Friday, November 19, 2010

Frust...

Huk..huk...frustnye.. Ethan & Khairie dah kena eliminate semalam.. pasni dah kurang kick la nak tgk TARA.... Hanya kerana silap pilih challenge semuanye hancur...sian betul... Pulak 2 minggu elimination pulak...
Sebelum ni dua kali team Indonesia 2 hampir2 nak kena eliminate tapi bukan minggu elimination pulak, mmg luck diorg la... Semalam bharap sgt ada keajaiban, team Richard 2 kuda dia mogok ke apa, sekali diorg lepas jugak...huhu....

X pela, apapun team Malaysia dah tunjukkan budi pekerti yg mulia (Ethan rasa bersalah kat Richard siap offer nak tukar tempat lg..) Xde la macam apa2 pertandingan lain2 yang kita penah tgk sebelum ni, asal lepas tengkuk sendiri sudah, soal moral, etika & setiakawan tolak tepi.. Moto diorang "Saya datang untuk menang, bukan utk cari kawan" Sekurang-kurangnya diorang x mcm 2.. Cayalah..! :)

4 comments:

  1. monim yu..aip jgn frust2 deh..ee..senyum sikit..tenkiu..ur gift dh sampai ..cantik sgt..eee

    ReplyDelete
  2. monim2..(",)
    smp dah ek..hehe..pilih hok paling come ko mek da 2...;)

    ReplyDelete
  3. aiseh...x tgok la TARA smlm...kecewa gak depa dh kuar...tp mmg bangga dgn depa nih!!

    ReplyDelete
  4. azfa~ a'ah..diorg dah buat the best..bangga ngan integriti diorg dlm bmain..;)

    ReplyDelete