Wednesday, November 24, 2010

Demam ada isi?

Salam semua..(",)

Terima kasih pd sume kawan2 yg komen kat n3 "Tak sihat.." sy sebelum ni.. Antara banyak2 komen ada 1 komen dr kak Rozi ~sarah-najwan~ yg buat sy tersenyum..ni komen nye..


Huk huk..jauh di sudut hati sy..mmg itu la juga harapan sy.... Mulut je cakap x nak, tp dlm hati berharap juga.. Setiap bulan bergelut dgn persoalan ni, tp bila miss Peod dtg menjengah, emm..maknanye x de la 2....

Dahla sejak akhir2 ni husna buat perangai semacam je, manja terlebih-lebih.. pulak 2 melekatt je ngan sy. Klu sebelum ni dia lagi rapat ngan abah nye, tp sejak 2,3 minggu ni semua nak ngan umi nye, klu time duduk saja2 pun nak jugak hulur punggung dia kat atas riba sy.. paling x letak tgn atas peha pun jadi..

Orang kata klu anak buat perangai, 2 antara tanda nak dpt adik.. Lagi 1, sy teringat sy terbaca kat 1 blog 2, antara tanda2 awal preggy juga, berlaku sedikit pendarahan.. Smlm tetiba sy demam n darah keluar.. sy pun terpikir juga..adakah??? dahla sy ni jenis susah nak demam.. Sekali tengok pendarahan berpanjangan rupanya, ni miss Peod la ni..huhu..

Dalam kelegaan terbit juga rasa frust..hehe.. Kawan2 seangkatan sy yg anak sulungnye lg muda dr husna pun skrg dah on the way nak dapat 2nd baby.. Korang mmg advance tau..tertinggal keretapi ai..haha...

1 comment:

  1. lol...peod jugak yer...sabar deh...

    pglmn akak preggy anak sulong..kuar gak peod sket..lps tu benti..tgk2 preggy ayu..

    tapi kalu cam peod biasa tu..mmg peodlah..

    next try deh..byk masa lagi tu..

    ReplyDelete