Thursday, November 25, 2010

Contest Deqlis : Gambar Kenangan Percutian 2010

Salam~
Mau join Contest ni plak (",)

Kawan2 yg nak join klik kat bawah ye..

Nama percutian: Our 2nd Anniversary @ Langkawi
Tarikh : 28 - 30 Mei 2010

Sesampai di Airport Langkawi ~ sempat snap 1 pic ni pastu kena halau ngan pekerja kat situ..haha..


@ lobi Hotel Helang




@cable car ~ekceli kami laki bini adala peng'gayat'..so ni cabaran pd kami berdua la naik cable car..alhamdulillah sume ok..tp incik noorie mantain x tgk bawah langsung masa kat atas 2..hahaha...;)



@ Pulau Beras Basah

@ Pulau Dayang Bunting

Husna yg terlena dibuai oleh lenggok gajah..
Jom kasi rating
1) Hotel ~ 4/5 {kami menginap di Hotel Helang..best jugak hotel ni..sgt selesa }
2) Makanan ~ 4/5 {nak cari makanan di langkawi sgt senang n to my suprise sgt murahh}
3) Kemudahan ~ 3/5 {yg penting nak pegi mana2 kami akan spot kat mana hospital nye dulu..berdasarkan rekod budak tecik 2 akan mudah sakit bila berubah persekitaran}
4) Kebersihan ~ 3/5
5) extra info~klu nk pegi sana n nak beraktiviti mcm island hoping ke, cable car n apa apa je, terus amik pakej skali masa sewa keta 2 sbb leh dapat murah sikit..klu walk in harga nye berbeza ;)
extra celoteh~ x puas 3 hari di sana..x sempat shopping..huhu..
Itu saja
Good Luck 2 me..(",)

7 comments:

  1. wah.. nak join.. langkawi mmg bestt.. gud luck yer ;)

    ReplyDelete
  2. Salam Ayie Ayu Yuna..
    alamak nk panggil apa nie nama 3 tue..hihi..
    pepun salam kenai yer..
    wah!! bestnyer percutian nie!!.. mengingatkan pada my honeymoon juga..
    i like!!!
    thx sudi join...
    gud luck yer ^__^

    P/S: sticky post tu wajib erk..:P

    ReplyDelete
  3. salam kenal...saya mmg tgh cari info pasal langkawi, jumpa blog awak...nak gi sana bulan 6 thn depan..huhu..lambat lg tp dh xcited giler survey sana sini..
    anyway, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

    ReplyDelete