Tuesday, October 26, 2010

Mendung berarak..

Kikiki ;) sy ni mana bley nak emo lama2.. mesti nak tergelak...

Owh, sy rasa lega skrg.. Everything gets better now for me... senyum sikit (",)
Pelajaran yg sy dapat hari ni ~ kalau ada masalah :
  • Share dgn org - jgn pendam sorang2
  • Hadapi - bukan lari

Saya ini ~ suka dgr masalah org, n sentiasa cuba menenangkan orang tapi bila sy ada masalah sy x suka citer kat org..kedekut x sy?huhu..

Sy dah oke tp kpd en.Oyie tersayang, sy akan rasa lebih lega kalau kita g sopim dulu pasni..kikiki ;)

2 comments:

  1. morning dear...

    sikap yang same macam en.hubby amy , suka dengar masalah orang tapi x suka bercerita masalah sendiri..actually sikap nie ada kebaikan dan ada keburukan...at least kalau tuan badan pandai handle x jadi masalah...minta senyum sikit.. hak tue jangan kedekut erk hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. amy~ ;D thanx dear..
    tuan badan konon boleh handle la ni..at last meletup jugak..hihi ;)

    ReplyDelete