Wednesday, October 27, 2010

Kisah 2 AYU..

Dalam n3 sy yg lepas {baca kat sini} kan sy ada sebut di ofis sy ni ada 2 org nama AYU..
Haru la jugak nama sama ni..
Sekali bos panggil~dgn suara nyaringnye~"Ayuuuu..." Ha, dua2 menyahut...
Bila customer datang ~ "nak jumpa ayu.."~sy kena intai dulu tgk customer sapa..
Yang paling haru time org call la cam sy cite sblum ni...

Maka itu ~ timbulla macam2 gelaran yg diletak oleh customer2...
Ayu Senior vs Ayu Junior
Ayu Besar vs Ayu Kecik (sapa yg besar sapa yg kecik 2 x yahla tanya..hihi)
Ayu Tua vs Ayu Muda (mcm la ai ni muda sgt,hukhuk..)
Ayu yg duduk depan vs Ayu yg duduk belakang...
Masa sy belum kawin dulu.. Ayu Kawin vs Ayu Bujang

Tahun 2008, kami sama2 ngah pregnant... Ada customer call ~
~Nak cakap ngan Ayu~
~Ayu mana satu ye~
~Ayu Kelantan~
~Dua-dua Kelantan~
~Ayu yg dah kawin~
~Dua-dua dah kawin~
~Ayu yg tgh pregnant~
~Dua-dua tgh pregnant~
--tergelak--
~Encik nak tanya pasal apa?~
~blablabla~
~oo..ok sekejap ye sy pass~
--baru setel--

Ayu & Ayu

1 comment:

  1. hehehe...lwk la y part dah org kelntn,dh kwin, n pregnant... :D :D

    ReplyDelete