Thursday, October 7, 2010

Kesiangan..

Pagi ni bukak mata tgk kat luar dah cerah...mamai jap dok pk hr ni hr ape ye...hr KHAMIS!! Bukan Sabtu@Ahad ye..! Tgk jam kul 7.45..tidakk..! Cepat2 tepuk abahnye.. "abah,kul 7.45!".. Apa lagi, menggelabahla.. Ended,kul 8.15 baru nak start enjin keta......
Puncanya...?

Dalam n3 sblum ni kan ada sy sebut nak tukar susu husna.. Itu suda attempt ke 4 & smalam attempt ke 5...Yang sebelum ni, dia minum jugakle walaupun x bersungguh mcm minum susunye yg asal 2.. Cuma kami kena bersedia la dgn akibatnye, especially mslh kembung..
Tapi susu yg sy baru nak try smlm 2, mmg dia x nak telan langsung.. Sanggup dia tahan lapar (tahan x tahan jugakle, meraung la jugak..) 3-4 kali dia bangun smlm sbb lapar, tapi bila sua susu x nak pastu nangis bagai nak rak...
Sudahnye pukul 6 pg jam dah bunyi, kami cuma larat bangun solat..tgk husna baru nak nyenyak tido kami rebah balik.. itula yg jadi kesiangan...

Husna buli umi n abah ye..!

Ok la husna..umi n abah give up buat masa ni..jap lg umi g beli susu husna yg lama 2...

2 comments:

  1. hehehhe kelakar la.. huhuh sy sama gak masa try tuka susu lain pun mcm tu gak.. ingat sebab nak bagi try brand lain memula memang dia minum.. next day nangis2 tak mo minum..nangis n tak nak tido.. hehehhe sama la pesen nye.. esok nye mama n papa nye mc sbb ngantuk sangat.. n give up mencoba...

    ReplyDelete
  2. diera~itula,rs nak mc je..ngantukkk...hehe,buat masa ni dah give up nak mencuba,lgpun kesian kat dia,perut dah cam rebana ubi,kembung..

    ReplyDelete