Wednesday, October 27, 2010

Ada sebabla org tanya..

Aihh..!! Baru je nak hepi2 tersengih2.. ada je plak yg bikin sentap....


Ekceli bnda ni dah berlanjutan lama...n mulut sy pun dah selalu membebel2 klu terkena kes camni..

Ari ni tgerak nak tulis kat sini.. bleh jadikan kenangan kot2 sy dah x kije cni lg..oppss....

Al kisahnye, d opis sy ni ada 2 org nama nye AYU..
Maka, jadi la satu masalah bila time customer call nak cakap dgn Ayu..
Paling2 busuk pun sy akan tanya caller 2 dari mana, sbb sy bleh cam sama ada customer 2 nak cakap dgn sy @ Ayu lg sorang..
Tapi, bila ada spesies customer yg berlagak , x brp pandai tp sombong (x smp ati nk cakap -bodohsombong-)..tanak bg kerjasama..tanak jawab n nada suaranya seolah2 kata ~~{pass je la kat ayu, banyak soal plak.....}

Time sy tgh mood bunga2 sy akan tanya lg skali baik2....tp kalo time mood malas nak layan sy pass je.. tapi klu dia sbnanye nak tanya pasal bahagian sy, kan da kena transfer kat sy balik....


Kepada customer2 ku yg budiman sume (mcm ada je yg baca blog ni) ~ sy pun ada banyak keje nak buat, klu xde keje pun baik sy update blog -- sy x kan tanya soklan yg x bfaedah pd sy, ADA SEBAB LA SY TANYA 2........~
Itu saja..ok, senyum balik (",)

3 comments:

  1. ayu...mau xmrh bila tanya cam tu kan. buat kita xder mud jer

    ReplyDelete
  2. ziminoramia~btul2..yg tgh xde mood lg rasa hanginn..hehe ;)

    pika~haha..mmg bengang..igt kt suka2 nak tanya..geram betul..hihi ;)

    ReplyDelete