Friday, October 15, 2010

1818 sudah kenaa..!

Wawawa...u olls pasan x?hit counter 2 dah mencanak2 & melepasi angka fav sy..1818..


Tapi siapakah gerangan yg bertuah itu..(walaupun hadiah x seberapa)..hehe..;)
Inila dia orgnye...

Ekceli, si cantik ni adik kt opis sy.. namanye Liza.. Ada sapa2 nak bkenalan ke?hihi(",)
Mereka2 di opis ni dah dekat2 nak hit nombor 2..terus memasing bukak blog sy beramai2...
Tapi sorang jek yg btuah..yg lain2 cuba lg ye..hihi.. Si Liza ni dia xde blog, so sy paste kan counter yg dah di print screen kan di n3 ni..

Inila buktinye~~>

Since 1 ofis je kan, leh pas je la hadiahnye.. Hari senin ni yek liza..hehe.. Ekceli sy nak tgk pemenang dulu baru sy nak cari hadiahnye..

Okla..next time kita wat contest n giveaway lain lak..Daa~

4 comments:

  1. huhu..congrats liza..huhu..jelez nyer..skali bkak kne 1820 plak..huhu.. :(

    ReplyDelete
  2. wat banyak2 lagi ye pasni...
    nak join jugak jike ade rejeki...

    ReplyDelete
  3. tiha~xpe,nex time kt wat contest lain lak ;)

    white~insyaAllah..hehe

    ReplyDelete