Wednesday, September 15, 2010

Back to normal life....

Salam lepas raya utk semua..ada yang masih dalam mood raya ke?hehe..tanya org lak..sendiri pun masih dlm mood raya..nak2 kena masuk ofis di saat orang lain masih beraya ni..syahdu la jugak...tp ok la..at least leh amik masa setting kepala otak ni utk kembali pada rutin biasa...
Tiap kali balik kg mesti berkobar2 semangat nak bekerja keras utk kembali hidup di kg buat selama-lamanya...maksudnya..x merantau di negeri org utk mencari rezeki...emm...seronoknya..itulah cita2 sy n en.hubby...dapat kembali berbakti di kg halaman sendiri & membesarkan anak2 (anak2??..hehe) di sana...maklumla..membesarkan anak di bandar ni besar cabarannya....
Itu cita2 kami yang kami akan bekerja keras utk mencapainya...insyaAllah semoga dimurahkan rezeki....amin....
Bercakap tentang raya ni...seronok..mestila seronok..setahun sekali dapat bkumpul..jumpa sedara mara..tapi x byk snap gmbar coz nak mengejar dak kecik 2 tuk bgambar teramatlah susah..x duduk diam...pakai baju kurung pun nak panjat sana sini lagi...bpeluh2 umi n abah husna nak kejar..sabar je la...hehe...

Ni la sedikit cebisan kenangan gambar raya 2010..(kamera tertinggal kat bangi,amik gmba guna hp je..hp dahla rosak di pagi raya..huhu..)
Husna ngah kutip duit raya dr pakcik2 n makcik2nye...
Tema kelabu thn ni...Ni je gambar 1 family yg ada...huhu...nak kena bergambar lg lain kali ni...x puas hati.........
Husna wif umi n abah..(",)

No comments:

Post a Comment