Monday, August 23, 2010

Menanti kelahiran anggota baru....

18 Ogos..di samping tarikh 2 adalah besday hubby - En.Noorie Redzuan..(dedikasi besday abang akan dibuat specially dlm post akan datang..;),tarikh 2 jugak adalah tarikh due adik ipar bersalin...emm..x sabarnye nak menunggu kelahiran anak saudara pertama..maklumla..sy ni anak tunggal..hubby pulak anak sulung 3 beradik je..adiknye baru sorang yg dah kawin...so ni anak saudara kami yang pertama la ni..x sabarnye kami pulak yg lebih2...
Sebenarnya dah 4 hari adik ipar terlepas due ni..sekarang masih di hospital di terengganu...kami yang di kejauhan ni hanya mampu bertanya khabar..rasa nak terbang balik je...sabar2..lagi 3 hari nak balik ni..harap2 baby dah keluar time 2...
Baby..cepat keluar..mak long, pak long & kak husna x sabar nak tengok baby ni...;)

No comments:

Post a Comment