Wednesday, August 25, 2010

Dah jadi Mak Long!!

Owh..rajinnye saya hari ni pagi2 dah update blog...Bukan apa..tengah hepi & excited sbb semalam adik ipar saya dah selamat melahirkan baby nye yang sulung..dan juga anak sedara sulung kami...
Al-maklumla..kami ni keluarga kecik..adik beradik x ramai..so bila ada apa2 event penting macam ni mmg terasa sangat involved la...mungkin bagi org lain dapat anak sedara 2 biasa2 je kot..hehe..
Yang bertambah-tambah gembira time ni..of course la 'aki'nye..dah dapat sepasang cucu...Tahniah utk abah & ma..semoga dengan bertambahnya anggota dalam keluarga kita akan mengeratkan lagi kasih sayang dalam keluarga kita...;)
Gambar kiri~~Our Newborn Nephew
Yang belah kanan ~~ Husna masa umo 1 hari..
Bila ditilik2...cam nak sama lak plak muka dua bersepupu ni...eh,tapi saya je yang perasan cam2 kot..x pun..muka baby baru lahir kan sume nak sama je..em..ape2 jela...hehe...Yang penting kami nak balik kampung esok!!

2 comments:

  1. mesti la happy kan dpt anak buah... rezeki ALlah bagi yg tiada nilainya..
    jom join contest ni.. nureen x der plak tag ayu tp ajak join skali...
    http://nureenasir.blogspot.com/2010/08/contest-aku-raybon.html

    ReplyDelete